Ventilationsservice til erhverv og industri

Rosenberg Ventilation tilbyder landsdækkende ventilationsservice og vedligeholdelse af alle slags ventilationsanlæg og udsugningsanlæg til erhverv og industri. Kontakt vores dygtige serviceteam og lad os hjælpe dig.

Landsdækkende ventilationsservice

Vores servicetekniker Uffe er hver uge på landevejene rundt i hele Danmark, hvor han servicerer vores mange erhvervs- og industrikunder. Uffe kan kontaktes nederst på siden.

Service til alle brancher

Vi har mange års erfaring inden for mange forskellige brancher, og vi kan tilbyde professionel ventilationsservice til små som store danske virksomheder.

Få en serviceaftale

Ved regelmæssig service forlænger du levetiden på dit anlæg, opnår en bedre driftsøkonomi og sikrer et fortsat godt og sundt indeklima. Med en serviceaftale hos Rosenberg Ventilation sørger vi for, at dit ventilationsanlæg hele tiden er i topform.

Knowhow og opdateret viden

Vores servicetekniker er certificeret og VENT-Uddannet, og alle vores servicebesøg udføres efter VENT-ordningens retningslinjer og kvalitetssikring. Vi har stor faglig viden og knowhow inden for reparation, eftersyn, service og vedligeholdelse af alle slags ventilationsanlæg.

Professionel ventilationsservice sikrer dig godt indeklima, økonomisk drift og lang levetid på dit ventilationsanlæg.

Hos Rosenberg Ventilation har vi over 30 års erfaring med udsugnings- og ventilationsanlæg. Vi ved, at god og stabil service er en forudsætning for at opretholde en høj driftssikkerhed og en god økonomi. Ved regelmæssig service forebygger du unødvendig slitage, dyre reparationer, driftsforstyrrelser og sikrer, at anlægget altid yder det maksimale.

Det betyder, at du forlænger levetiden på dit anlæg, og sikrer, at dit ventilationsanlæg leverer optimalt i forhold til godt indeklima, lave driftsudgifter og udledelse af farlige stoffer i naturen.

6 fordele ved vores ventilationsservice:

Vores serviceteam er altid klar til at hjælpe dig

Mød vores stærke serviceteam, som du kan møde "ude i marken" og på kontoret i Faldsled. Hos Rosenberg Ventilation tror vi på en personlig og tæt dialog med vores kunder. Det giver en tryghed for dig som kunde, og den tætte kontakt gør os i stand til at yde den allerbedste service hver gang.

De er på farten ude på de danske landeveje og bruger det meste af deres tid hos alle vores servicekunder. Serviceteamet er ansvarlig for, at alle services udføres korrekt og har en tæt dialog med vores servicekunder. De tager sig af alle tekniske spørgsmål omkring services og besigtiger nye serviceopgaver. Vores team har en stor faglig viden og er VENT-uddannet og er derfor klædt godt på til de udfordringer, de støder på ude hos dig som kunde.

3 gode ventilationstips.

Vi anbefaler, man skifter filter på sit anlæg 2-4 gange årligt. Udskiftning af filter afhænger af. hvilket miljø anlægget er placeret i, og hvilken aktivitet anlægget skal arbejde under. 

Det er vigtigt at servicere dit anlæg, så du sikrer dig, det yder optimalt. Det kan spare dig penge på energien, unødig slitage, og du kan i tide fange almindelig slitage, inden det kan forårsage andre skader på anlægget. Vi anbefaler altid en serviceaftale med faste serviceeftersyn, i stedet for at du først ringer til os, når dit anlæg melder fejl. 

Hvis du overvejer at installere et ventilationsanlæg, skal du sørge for at bruge et ventilationsfirma med kompetente fagfolk, så dit anlæg dimensioneres korrekt. Anlægget skal tilpasses det miljø og areal, det skal yde på.

Få en serviceaftale uden binding, der er tilpasset din virksomhed.

I en travl hverdag kan det være svært selv at huske, hvornår ens ventilationsanlæg skal serviceres. Med en serviceaftale hos os, kører tingene helt automatisk, og du kan bruge din tid på det, der er vigtigst for dig. Du får en aftale, der er 100% tilpasset din virksomhed og tilmed helt uden nogen binding. Det synes vi er mest fair.

En serviceaftale er perfekt til dig, der gerne vil have tryghed i din hverdag, og et ventilationsanlæg der er ordentligt vedligeholdt og serviceret. Det betyder, at du sikrer dig et stabilt godt indeklima, færre driftsstop, dyre reparation og en bedre økonomi på den lange bane.

FAQ

Rosenberg Ventilation er en virksomhed, der servicerer alle former for industriventilationsanlæg. Vi har et team af erfarne fagfolk, som kan hjælpe dig med alt, hvad du har brug for. Vi tilbyder bl.a. fordelagtige serviceaftaler. Vi har base på Fyn, men kan levere service til virksomheder i hele Danmark. Tag kontakt til os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig!

En serviceaftale hos os giver dig en række fordele. For dig som virksomhedsejer kan en serviceaftale give ro i sindet, da vi garanterer et højt serviceniveau, også når uheldet er ude og du skal have hurtig hjælp. Samtidigt foretager vi regelmæssige vedligeholdelseseftersyn, hvilket kan bidrage til at undgå dyre nedetider, unødvendige reparationer og holde anlægget i stand til at køre optimalt. Alle vores serviceaftaler er naturligvis uden binding.

En pris på en serviceaftale kan variere meget afhængigt af anlæggets størrelse, antal og type filtre, fabrikat og jeres behov. Hvis du f.eks. har brug for regelmæssig service af dit anlæg, vil prisen være højere, end hvis du kun har brug for et årligt besøg.

Er du interesseret i en serviceaftale, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud der er baseret på dine behov.

Bliv ringet op af Uffe

Start her, hvis du vil høre mere om vores ventilationsservice. Uffe Sparsø står for vores serviceafdeling og besvarer meget gerne dine spørgsmål, du må have. Du kan ringe, e-maile eller udfylde formularen herunder og få et helt uforpligtende opkald.

Ventilationstekniker Uffe

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål af nogen art, er du altid velkommen til at tage fat i os.