Industriventilation

Rosenberg Ventilation leverer ventilationsanlæg og udsugningsanlæg til små som store danske virksomheder. Er du interesseret i at høre mere om spånudsugning, komfortventilation eller procesventilation, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om industriventilation.

Løsninger til industri og erhverv

Rosenberg Ventilation leverer totalløsninger til mange forskellige typer industrier og erhverv. Vores kunder efterspørger fleksible ventilationsanlæg og udsugningsanlæg, der kan tilpasses den enkelte virksomhed 100%. Kontakt os og hør mere om udsugning og ventilation til bl.a. træindustrien, metalindustrien og plastindustrien og alle andre former for erhverv.

Stor fokus på energioptimering

Vores kunder efterspørger i stigende grad ventilationsanlæg og udsugningsanlæg, hvor virksomheden kan hente energibesparelser, skåne miljøet og leve op til forskellige miljøkrav. Her kan vi tilbyde en række forskellige løsninger, f.eks. lavenergiventilatorer, frekvensomformere og systemer til indblæsning af erstatningsluft mv. Kontakt os og hør mere

Lang levetid og høj driftsikkerhed

Ventilationsanlæg og udsugningsanlæg fra Rosenberg Ventilation er stabile og har en høj driftssikkerhed og lang levetid. Det betyder, at du undgår dyre produktionsstop og unødige omkostninger til reparation. Vi tilbyder forebyggende vedligeholdelse og service i hele Danmark via vores servicenetværk. Alle vores anlæg lever naturligvis op til alle lovkrav.

Ventilation til kontorer og butikker

Sundt indeklima og arbejdsmiljø

Vi har stor erfaring i klimaanlæg og komfortventilation til alle former kontorer, butikker og varehuse mv.
Læs om komfortventilation

Spånudsugning til plast-, metal,- og træindustrien.

Over 30 års erfaring.

Vi tilbyder alt inden for rådgivning, produktion, installation og service af spånudsugningsanlæg.
Læs om spånudsugning

Udsugning og ventilation til små og store virksomheder

Sundt arbejdsmiljø og god økonomi

Vi tilbyder effektiv ventilation og udsugning til alt lige fra værksteder, laboratorier til storkøkkener.
Læs om procesventilation

Godt indeklima på skoler og institutioner

Vi ved, at godt indeklima er en forudsætning

Hos Rosenberg Ventilation har vi mange års erfaring i klimaanlæg til skoler, børnehaver andre og institutioner
Læs om komfortventilation

Det er helt afgørende for en industrivirksomhed at undgå stop i produktionen.

Dine maskiner må ikke stå stille, og det kræver ventilationsanlæg og punktudsugning af høj kvalitet. Som kunde har du krav på industriventilation med høj og stabil ydelse. Det kræver, at vi som udgangspunkt i fællesskab analyserer jeres behov og definerer en kravspecifikation til anlægget. Herefter fremstiller og installerer vi den løsning, der passer til jeres produktionsprocesser, og som samlet set bedst opfylder din virksomheds krav.

Hos Rosenberg Ventilation ved vi, at ingen kunder er ens. Derfor bruger vi vores viden om udsugning og ventilation til at udtænke individuelle kundeløsninger, der er baseret på forskellige standardprodukter og standardkomponenter. Det sikrer, at du som kunde får den løsning, du har brug for, samtidig med at prisen holdes på et fornuftigt niveau.

Industriventilation til alle brancher og erhverv

Vores kunder er alt lige fra den meget store plastvirksomhed til den lille frisørsalon. Vores medarbejdere har stor erfaring og faglig kompetence og er altid klar til at hjælpe dig. Tag os med på råd, når du skal ud at investere i ventilation og udsugning til din virksomhed.

Stil krav til din leverandør når du skal investere i industriventilation

Du skal gå efter anlæg i høj kvalitet med en fornuftig prissætning, der er energieffektive, driftssikre, og som udleder mindst mulig luftforurening. Derudover er det vigtigt, at du vælger en ventilationsløsning, der sikrer et optimalt indeklima og godt arbejdsmiljø for dine medarbejdere, gæster og andre besøgende.

Vi hjælper dig gerne helt i mål, sådan at dit anlæg kommer til at yde optimalt på alle parametre.

FAQ

Industriventilation eller Industriel ventilation er processen med at tilføre og fjerne luft til og fra et rum med henblik på at kontrollere dets temperatur, fugtighed, renhed og luftkvalitet. Den anvendes i virksomheder, kontorer og offentlige institutioner for at forbedre komforten for de mennesker, der arbejder eller opholder sig der.

Hovedformålet med industriventilation er at beskytte medarbejderens sundhed ved at kontrollere forurenende stoffer i luften og at sikre, at udstyret (maskiner osv.) forbliver køligt og ikke overophedes. For at nå disse mål installeres der et system af kanaler og ventilationsåbninger i bygningen for at lede frisk luft ind og udsugning af forurenet luft ud.

De juridiske krav til industriventilation i Danmark omfatter typisk sikring af, at luften er ren, frisk og sikker for de ansatte at indånde. Derudover stilles der nogle krav til den luft der blæses ud.

Hos Rosenberg Ventilation designer og installerer vi industrielle ventilationssystemer, der overholder alle gældende regler og sikkerhedsforskrifter. Vi sætter en ære i at skabe arbejdsmiljøer, der ikke blot er sikre, men også komfortable og befordrende for produktiviteten. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores produkter og tjenester!

Som udgangspunkt kan vi tilbyde industriventilation til alle virksomheder i Danmark. Kontakt os og lad os tage en snak om dine muligheder.

En sund arbejdsplads er en god og mange gange også en mere produktiv arbejdsplads. Et godt indeklima sikrer, at luften er ren, frisk og behagelig for alle, der arbejder der. Andre fordele er lavere sygefravær og mere tilfredse medarbejdere.

Når du investerer i et moderne industriventilationssystem, der er specielt designet til at spare energi, kan du opnå store CO2-besparelser. De nyeste ventilationssystemer kan f.eks. spare fra 40% og helt op til 75 % af den energi, der bruges af traditionelle systemer. Det skyldes, at de anvender varmevekslere og motorer, der er dimensioneret optimalt til din bygning og dens behov. De har også intelligente styringer, der automatisk justerer luftstrømmen afhængigt af, hvor mange mennesker der er i rummet, og hvilke aktiviteter der foregår. Så hvis folk arbejder ved deres skriveborde, skruer systemet ned for luftstrømmen, men hvis der er et møde i gang med mange mennesker, skruer det op for luftstrømmen for at sikre, at alle har det behageligt.

I Danmark er der fastsat strenge miljøkrav til industriel ventilation. Energistyrelsen anbefaler bl.a., at varme- og køleanlæg for at minimere bygningers miljøpåvirkning bør udformes således, at de bruger mindst mulig energi. Derudover er der krav til, at et anlæg ikke må medføre, at emissioner falder uden for de lovbestemte grænser, og at det ikke må udlede stoffer, der er klassificeret som farlige eller giftige i henhold til dansk lovgivning. Du kan læse mere om reglerne på arbejdstilsynets hjemmeside.

Bliv ringet op af Per

Start her, hvis du vil vide mere om industriventilation. Per Rosenberg har arbejdet med spånudsugning, procesventilation, procesudsugning og komfortventilation i over 30 år og besvarer meget gerne dine spørgsmål, du må have. Du kan ringe, e-maile eller udfylde formularen herunder og få et helt uforpligtende opkald fra Per.

Direktør Per Rosenberg

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål af nogen art, er du altid velkommen til at tage fat i os.