Fugtteknik til private

Få hjælp ved vandskade, fugtproblemer og skimmelsvamp

Hos Rosenberg Ventilation er vi her for at hjælpe dig og din familie med at håndtere og udbedre vandskader, fugt og skimmel. 

Fyns mest erfarne fugtteknikere

Vores team i fugtafdelingen har over 35 års erfaring og er blandt landets bedste fugtteknikere. Vi har løst mange vand-, fugt-, skimmel- og indeklimaproblemer de sidste 20 år. Vælg os for en tryg og professionel løsning. 

Ærlighed, troværdighed og gennemsigtighed

Hos os får du ærlige og troværdige vurderinger uden skjulte agendaer. Vi er ikke bundet af faste priser eller rammeaftaler. Det betyder, at vi ikke går på kompromis eller udfører halve løsninger, men altid giver dig en fair og præcis vurdering. 

Vi er med dig hele vejen

Vi tilbyder besigtigelse, inspektion, rådgivning, fugt- og omfangsrapporter, fugtmålinger, skimmelprøver, vækstanalyser og de bedste løsninger. Så behøver du kun at kontakte ét firma. 

Personlig service for din bedste oplevelse

Vi tilbyder personlig og overskuelig service, hvor du ikke skal forholde dig til skiftende medarbejdere. Vi prioriterer den personlige relation højt, hvilket sikrer et godt og fleksibelt samarbejde. Som et mindre firma kan vi fokusere mere på den enkelte kunde og levere personlig service og hurtig opfølgning, som større virksomheder ikke kan matche. 

Tag fat i os og få professionel hjælp

Har du opdaget en muggen lugt eller mørke pletter, udtræk, skjolder på vægge, gulv eller loft, der ikke forsvinder? Vandskader, skimmelsvamp og fugtproblemer kan hurtigt forvandle dit hjem til et mareridt, hvis ikke der bliver fulgt op på årsagen og problemet bliver løst. 

Men fortvivl ikke! Hos Rosenberg Ventilation hjælper vi alle der har indeklima problemer, fugtproblemer, vandskader og skimmelsvamp. Vi udfører alt fra inspektion og fugtmålinger til at lokalisere årsagen og løse problemet. 

Kontakt os i dag, så hjælper vi dig trygt og sikkert gennem denne udfordring. Vi dækker hele Fyn og trekantområdet og tager specialopgaver i hele Danmark. 

Få bl.a. hjælp til:

Kældre er ofte udsat for fugtproblemer og bygningsskader på grund af indtrængende grundvand, grundfugt eller kloakvand. Det kan skyldes utætte fundamenter og konstruktioner, opstigende grundfugt, dårlig ventilation eller manglende dræning. Dette kan føre til fugt- og indeklimaproblemer, skimmelsvamp samt oversvømmelser efter kraftig regn og skybrud. Resultatet er skader på bygningen, et usundt indeklima og ikke mindst udgøre alvorlige helbredsproblemer. 

Soklen og fundamentet er særligt udsatte for fugtproblemer, vandskader og bygningsskader, ofte på grund af manglende dræning, opstigende grundfugt, eller utætheder i konstruktionen. Vand kan trænge ind gennem revner og sprækker, hvilket kan føre til fugtskader og skimmelsvamp. Disse problemer kan svække bygningen og forårsage alvorlige skader som sætningsskader, hvis de ikke håndteres korrekt. 

Murværk kan blive påvirket af vand og fugt, især hvis der er revner, dårlige fuger eller utætheder i facaden. Regnvand kan trænge ind og forårsage alvorlige fugtskader, som bl.a. kan føre til skimmelsvamp og dårligt indeklima. Utilstrækkelig isolering og dampspærre kan også give fugtproblemer, hvilket kan resultere i skader på murværket, skimmel og et usundt indeklima. 

Gulve er ofte udsat for fugtproblemer og vandskader fra utætte rør, oversvømmelser, problemer med afløb eller grundfugt. Trægulve eller gulve med tæpper er særligt sårbare, da de hurtigt kan absorbere vand og udvikle skimmelsvamp. Fugt kan trænge op gennem gulvkonstruktionen i kælderen og krybekælderen eller hvis man får en vandskade under gulvet, dette kan føre til råd og fugtskader. hvilket skaber et usundt indeklima og kræver hurtig handling for at begrænse og forhindre yderligere skader. 

Man kan opleve fugtproblemer og vandskader i vægge, f.eks. fra utætte rør, dårligt dampspærre og isolering eller revner i ydermuren. Fugt kan trænge ind og forårsage alvorlige fugtskader samt skabe vækst og skimmelsvamp, der kan skade væggen og indeklimaet. Typiske tegn kan være mørke pletter – skjolder, misfarvning, afskalning af maling, løs væg beklædning og en ubehagelig lugt. Hurtig indsats er nødvendig for at stoppe og begrænse skaden. 

Lofter er ofte udsat for fugtproblemer og vandskader fra utætte tage eller vandrør. Vand og fugt kan trænge ind i tag og loftkonstruktionen og føre til omfattende fugtproblemer, skimmelsvamp og råd. Typiske tegn er misfarvning, pletter og afskalning af maling. Disse problemer kan skabe et usundt indeklima, hvilket kræver hurtig indsats. 

På loftet kan fugtproblemer og vandskader opstå pga. utætte tage, dårlig ventilation eller kondens. Vand og fugt kan trænge ind gennem revner og utætheder, hvor det kan føre til skimmelsvamp og råd i tagkonstruktionen, loftrummet og etageadskillelsen. Typiske tegn er våde, fugtige områder, synlig vækst, misfarvning og en muggen lugt. Hurtig indsats er nødvendig for at begrænse og forhindre yderligere skader. 

Vi tilbyder også fugtteknik til håndværksmestre, byggefirmaer og andre virksomheder. Så har du brug for en fugttekniker så tag fat i os.

Rådgivning ved vandskader, fugtproblemer og skimmelsvamp

Vi tilbyder omfattende rådgivning i forbindelse med indeklima, analyse, rapportering, ventilation og hjælp til at håndtere vand-, fugt- og skimmelproblemer i dit hjem. Dette sikrer dig det bedste udgangspunkt for at finde årsagen, udbedre problemet og få god dokumentation, når der f.eks. skal udarbejdes en skadesanmeldelse forsikringsselskaber og lign. 

Vores ydelser til håndtering af vand-, fugt- og skimmelproblemer: 

Hjælp til udtørring og affugtning

Vi tilbyder professionel hjælp i forbindelse med affugtning af private hjem, nybyggeri og byggeudtørring af byggeprojekter på hele Fyn og i trekantområdet. Uanset om du har oplevet problemer med vandskader, fugtproblemer eller skimmelsvamp, står vi klar til at hjælpe. Vi anvender det nyeste udstyr og de nyeste metoder for at sikre effektiv og grundig affugtning og byggeudtørring. 

Kontakt os for en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. 

Stationære affugtningsløsninger

Vi tilbyder stationær affugtning til dig med problemer som høj luftfugtighed, skimmelvækst eller dårlig ventilation. Vi skræddersyr en løsning med en fast affugter og ventilationssystem for at afhjælpe fugtproblemer og forbedre indeklimaet. 

Akut vandskadeservice

Vi tilbyder akut skadeservice ved vandskader for private, offentlige og erhverv og koordinerer med dit forsikringsselskab for at lette processen. Uanset om det drejer sig om opstigende grundvand, sprunget vandrør eller oversvømmelse fra skybrud eller stormflod, kan vi hjælpe. Vi opsuger vand med dykpumper og vandsugere og opsætter affugtere for at begrænse skader og udtørre bygninger, konstruktioner og indbo. 

Hos Rosenberg Ventilation er vi klar til at hjælpe dig

Har du problemer med vand, fugt eller skimmelsvamp i din bolig? Kontakt Rosenberg Ventilation i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe. Vores eksperter Kent og Klaus står klar til at sikre et sundt og trygt indeklima i dit hjem. 

Kent Volstrup fugttekniker

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål af nogen art, er du altid velkommen til at tage fat i os.