Om Rosenberg Ventilation

Her får du lidt af historien om vores over 30 års rejse, fra et lille iværksætterforetagende i en garage i Faldsled til et topmoderne og landsdækkende ventilationsfirma med 15-16 ansatte.

Erfaring der kommer dig til gode

Mere end 30 år med ventilationsløsninger fornægter sig ikke. Vores store erfaring nyder vores kunder hver dag godt af, og det gør os til en sikker og pålidelig samarbejdspartner.

En god kundeoplevelse

Vores projektmedarbejdere, montører og servicemedarbejdere har ry for at levere kvalitet og præcision. Den oplevelse vil vi også love dig, når du vælger os som din samarbejdspartner.

Topmoderne løsninger til dig

Hos Rosenberg Ventilation gør vi det, vi er bedst til, nemlig at hjælpe danske virksomheder og institutioner med ventilationsanlæg. Vi råder over helt nye og moderne produktionslokaler og maskiner, der sikrer din virksomhed den allerbedste løsning

Ansvarlig samarbejdspartner

Vi sætter en stor ære i vores arbejde og yder hver dag vores ypperste til at levere et godt indeklima til medarbejdere, der møder på arbejde eller mennesker, der gæster landets institutioner, kontorer og forretninger.

Engagerede og dygtige medarbejdere

Hos os er en af vores største styrker vores engagerede og dygtige medarbejdere. Vi tror på, at gode værdier og et godt arbejdsmiljø skaber trivsel, kollegial støtte og opbakning og medarbejdere, der tager medansvar og ejerskab.

For os er det vigtigt, at Rosenberg Ventilation skal være en god og social ansvarlig arbejdsplads og sted, hvor man er stolt af at arbejde. En sund virksomhed er for os en virksomhed med tilfredse medarbejdere. Det betyder også, at mange af vores ansatte har været hos os i mange år.

Vores kunder sætter pris på kompetence, kvalitet, sikkerhed og en pålidelig samarbejdspartner

Med over 30 år på det danske marked kan det ikke undgås, at man i dag støder på Rosenberg Ventilation, når talen kommer ind på ventilationsløsninger til industri og erhverv. For lige siden opstarten i 1990 har virksomheden leveret og serviceret løsninger inden for spånudsugning, komfortventilation, procesventilation/udsugning til rigtig mange danske virksomheder. Det nyder vores kunder godt af, og det gør os til en sikker og pålidelig samarbejdspartner.

En social ansvarlig arbejdsplads med fokus på mennesket

Hos Rosenberg Ventilation tager vi et brancheansvar og uddanner unge mennesker til bl.a. ventilationsteknikere. Særligt i en tid hvor mange brancher efterspørger kvalificeret arbejdskraft, og hvor mange unge mennesker vælger håndværksfagene fra. Vi deltager også i "Code of Care", der har til formål at skabe arbejdspladser og gøre plads til mennesker, der har lidt svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet.

2 generationer sammen om at drive virksomheden

Siden 1990 har Lotte og Per Rosenberg ejet og drevet Rosenberg Ventilation. I 2020 køber (datter) Dina Hedegaard Rosenberg sig ind i virksomheden, samtidig med at der investeres i en ny stor hal til lager og produktion. Den nye konstellation med to generationer bag roret skaber en virksomhed med fremdrift, erfaring og over 30 års kompetence.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål af nogen art, er du altid velkommen til at tage fat i os.