Spånudsugning

Rosenberg Ventilation er specialiseret i filteranlæg til spånudsugning til plast-, metal- og træindustrien. Er du interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Spånudsugning i over 30 år

Rosenberg Ventilation har udviklet og leveret effektive løsninger inden for udsugning og ventilation i mere end 30 år. Vores omfattende knowhow og erfaring kommer dig som kunde til gode, når det gælder effektive filteranlæg inden for spånudsugning.

Landsdækkende salg og service

Hos Rosenberg Ventilation tilbyder vi landsdækkende salg og service af spånudsugningsanlæg til små og store virksomheder i bl.a. plast-, metal-, og træindustrien. Kontakt os, hvis du er interesseret i et anlæg eller blot har brug for et servicebesøg.

Skræddersyede filteranlæg

Når du køber et anlæg hos os, dimensioneres og tilpasses anlægget efter dine og din virksomheds behov og naturligvis altid efter gældende miljø- og lovkrav. Det sikrer, at du får præcis den løsning, der opfylder virksomhedens krav og behov.

Spånudsugningsanlæg af høj kvalitet

Rosenberg udvikler komplette filteranlæg til spånudsugning, der typisk er baseret på forskellige standardprodukter og standardkomponenter. Det betyder, at priserne holdes på et fornuftigt niveau, samtidig med at vi kan levere en høj kvalitet.

Fokus på et sundt indeklima til dine medarbejdere og en effektiv produktion

Der er mange gode grunde til at investere i et spånudsugningsanlæg. Både i forhold til dine medarbejderes sundhed, men også i forhold til produktivitet, økonomi, lovgivning og dine maskiners effektivitet. Når der bearbejdes træ, metal og plast bliver der produceret store mængder støv og spåner, der effektivt skal fjernes, så tæt ved kilden som muligt. Det betyder at dine maskiner kan arbejde mere effektivt, og at oprydningsarbejdet bliver nemmere, og ikke mindst at du mindsker risikoen for sundhedsproblemer hos dine medarbejdere.

Du kan lidt sammenligne en spånsuger med en meget stor støvsuger, der fjerner sundhedsskadelige spåner, støv, savsmuld, papirstøv, strimler af f.eks. plast og andet fra arbejdsstationen og opsamler det i beholdere. Typisk kobles det også procesventilation til, som tilfører frisk luft i den rette mængde og temperatur.

11 fordele ved spånudsugning

Rosenberg Ventilation kan hjælpe dig med filteranlæg til spånudsugning med lang levetid og høj driftsikkerhed

Rosenberg Ventilation udvikler, projekterer og installerer spånudsugning i hele Danmark. Vi tilbyder dig seriøs teknisk rådgivning og indgår gerne i en dialog med miljøinstanser som led i forundersøgelser og afdækning af behov.

Vi leverer spånudsugningsanlæg med lavt energiforbrug, så du opnår besparelser og er med til at skåne miljøet. Du kan f.eks. få spånudsugning med forskellige former for automatspjæld, så udsugningen kun kører, når produktionsapparatet er i gang. For et endnu bedre og sundere indeklima kobles der ofte procesventilation til, der tilfører frisk luft til arbejdsstationen.

Spånudsugningsanlæg fra Rosenberg Ventilation har en lang levetid, og nogle af vores anlæg er f.eks. 15-20 år gamle og kører endnu i bedste velgående. Anlæggene er ekstremt stabile og har en høj driftssikkerhed, så du undgår dyre produktionsstop. Alle anlæg til spånudsugning opfylder naturligvis alle gældende lovkrav.

Service og vedligehold af dit spånudsugningsanlæg.

En forudsætning for et velfungerende spånudsugningsanlæg er løbende god og stabil vedligeholdelse af dit anlæg. Vi tilbyder forebyggende vedligeholdelse og service på alle former for filteranlæg. Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde af forskellige serviceløsninger.

FAQ

Spånsugere fungerer ved hjælp af et vakuum til at suge spåner og støv bort fra arbejdsstationen og maskinerne. Anvendes til plast, – metal- og træbearbejdningsprocesser hvor spåner og støv opsamles i beholdere. Ventilatoren sender derefter ren luft tilbage ud i værkstedet, så medarbejderne er beskyttet mod indånding af spåner og støv.

Spånudsugere er en vigtig del af ethvert værksted og produktionsvirksomhed, fordi de hjælper med at holde arbejdspladsen ren, sikker og produktiv. Det er vigtigt at vælge en spånsuger, der er kraftig nok til at håndtere dit værksteds størrelse og type udstyr.

Spånsugere anvendes i plastindustrien, metalindustrien og træindustrien til at fjerne spåner og støv fra maskiner og arbejdsstationer. Særligt anvendes de på værksteder med slibemaskiner, metalbearbejdningsværktøjer som drejebænke og fræsere og værktøjer til træbearbejdning.

Priserne på spånudsugningsanlæg varierer afhængigt af anlæggets størrelse, producenten og de ønskede funktioner. For at få en præcis pris er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi den rigtige løsning til din virksomhed, ud fra bl.a. flowhastighed, partikelstørrelse og typen af materiale, der skal filtreres.

Ofte er det mere omkostningseffektivt at få designet et skræddersyet nyt anlæg end at forsøge at eftermontere og opdatere et eksisterende anlæg. Vi arbejder gerne sammen med dig om at finde den bedste løsning til dine behov.

Læs mere om industriventilation 

Bliv ringet op af Per

Start her, hvis du vil vide mere om spånudsugning. Per Rosenberg har arbejdet med spånudsugningsanlæg i over 30 år og besvarer meget gerne dine spørgsmål du må have. Du kan ringe, e-maile eller udfylde formularen herunder og få et helt uforpligtende opkald fra Per.

Direktør Per Rosenberg

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål af nogen art, er du altid velkommen til at tage fat i os.