Fugttekniker på Fyn og Trekantområdet

Rosenberg Ventilation hjælper håndværksmestre, byggefirmaer og andre virksomheder med byggetørring samt håndtering og udbedring af vand- og fugtproblemer. Er du interesseret i at høre mere om fugtteknik, er du altid velkommen til at kontakte vores fugttekniker for en uforpligtende snak. 

Vi løser opgaver på hele Fyn og Trekantområdet

Rosenberg Ventilation råder over det nyeste udstyr i affugtningsanlæg, og vores fugttekniker hjælper hver uge vores kunder på Fyn og Trekantområdet.

Professionel fugtteknik til håndværkere og virksomheder

Vi er din professionelle sparringspartner på byggepladsen eller andre steder, hvor der kræves forebyggelse af fugtproblemer eller en hurtig håndtering af problemer med fugt og vand.

Kompetent byggetørring til nybyggeri og renoveringsopgaver.

Vi sikrer dig en effektiv og hurtig håndtering og forebyggelse af alle former for fugtproblemer og vandskader. Undgå lange irriterende og dyre byggestop, der fordyrer byggeprocessen.

Stor faglig viden inden for ventilation og affugtning.

Hos Rosenberg Ventilation bliver alt affugtning udført af vores kompetente medarbejdere, der har den rette faglige viden og erfaring inden for ventilation og fugtteknik.

Brug vores dygtige fugttekniker, når du vil forebygge og undgå problemer med fugtskader, vandskader og skimmelsvamp.

Opstår der problemer med fugt og vand, er det vigtigt, at der hurtigt og professionelt bliver taget hånd om det. Det er altid meget vigtigt, at skaden ikke udvikler sig til sundhedsskadelige problemer som f.eks. skimmelsvamp. Et skimmelsvampeangreb kan være ekstremt ødelæggende for en bygning og kan medføre store økonomiske omkostninger.

Hos Rosenberg Ventilation er vi klar til at hjælpe dig med affugtning af boliger og andre bygninger efter en vandskade. Vi er med dig i hele processen, og vi samarbejder med andre håndværkere – så vi sikrer, at du i hele processen kan få den vejledning og hjælp, du skal bruge.

3 fordele ved professionel fugtteknik.

Professionel håndtering af byggetørring og udtørring i alle former for boliger og erhvervsbygninger.

Vi råder over professionelle stationære og transportable affugtningsanlæg, det nyeste udstyr til fugtmåling og en opdateret viden inden for fugtteknik. Det betyder, at vi kan tilbyde dig kompetent rådgivning, fugtmåling, fugtskadeanalyse og rapporter og udbedrer naturligvis alle former for fugtskader og vandskader.

Vi er med rundt på byggepladser, renoveringsprojekter, nybyggeri, i boligforeninger, erhvervsejendomme og private hjem på hele Fyn og i Trekantområdet. Vi kan affugte alt lige fra enkelte rum, til en kælder, en krybekælder, nybyggeri og til store haller. Hvis uheldet er ud, og skaden er sket, er du altid velkommen til at kontakte os, og så vil vi gøre alt for at hjælpe dig.

Rosenberg Ventilation er din sikkerhed mod dyre byggestop ved renovering og nybyggeri.

Vi ved, at det er meget vigtigt at overholde en tidsplan ved et nybyggeri eller en renoveringsopgave. Her kan fugt i betongulve, vægge, hulmure og lofter være faktorer, der gør, at byggeriet trækker i langdrag til stor irritation for både dig og bygherre. Vi hjælper vores kunder med at speede processerne lidt op, da vi ved, at ventetider og byggestop både koster tid og penge. Med en effektiv og hurtig byggetørring og affugtning sikrer vi, at du kommer lidt nemmere i mål med dine projekter.

FAQ

En fugttekniker er typisk ansat hos et ventilationsfirma, og er ansvarlig for affugtning og tørring af boliger og erhvervsbygninger. En fugttekniker arbejder typisk i byggebranchen og hos private boligejere og udfører affugtning og tørring ved bl.a. nybyggeri og renoveringsopgaver.

Fugtteknikere arbejder i en række forskellige brancher (Murer, tømrer og byggefirmaer) for at beskytte ejendomme mod skadelige virkninger af overskydende fugt og vand. De bruger en række forskellige metoder til at fjerne fugt og vand fra bl.a. murværk, gulve og lofter, herunder affugtere og luftflytningsapparater.

Det afhænger af opgavens størrelse og omfang. Jo større areal der skal affugtes, jo højere er prisen. Der kan også være forskel på en evt. skades omfang, som kan have indflydelse på en opgavens pris. En fugttekniker tager typisk omkring xxx kr. i timen ex. moms, men det kan variere afhængigt af din placering og det firma, du vælger. Sørg for at bede om et skriftligt overslag, før arbejdet udføres.

Ja, det kan vi helt sikkert. Hos Rosenberg Ventilation står vi klar til at assistere dig og din familie med at håndtere og udbedre alle former for vandskader, fugt og skimmel. Hvis uheldet er ude, er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vores dygtige team af fugtteknikere er her for at hjælpe dig!

Kontakt vores fugttekniker for en snak om dit problem. Fugt, vand eller skimmelsvamp kan forårsage en række problemer i bygninger, såsom: skader på bygningen, sundhedsproblemer for bygningens beboere, øgede vedligeholdelsesomkostninger og endda sikkerhedsrisici. Hvis du er bekymret for fugt i forbindelse med f.eks. nybyggeri, renovering eller i dit eksisterende hjem eller virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte vores ekspert Klaus, så vi kan finde en løsning på dit problem.

Kontakt dit forsikringsselskab med det samme når du opdager en fugt- eller vandskade. Din forsikring dækker muligvis vand- og fugtskader, men det er bedst at spørge dem direkte for at være sikker. De vil kunne besvare alle spørgsmål, du har om, hvad der er dækket eller ikke er dækket af din specifikke police.

Vi er en lokal fynsk virksomhed og dækker hele Fyn og Trekantområdet og kan normalt være hurtigt ude, når en opgave skal løses. Vores dygtige fugttekniker er hver uge på vejene over hele Fyn, Fredericia, Vejle og Kolding, så hjælpen er altid lige ved hånden. Du skal ikke tøve med at tage kontakt til os, så vi sammen kan finde en hurtig løsning.

Bliv ringet op

Start her, hvis du vil vide mere om fugtteknik. Hos Rosenberg Ventilation har vi arbejdet med fugtteknik og håndtering af fugtskader og vandskader i mange år. Du kan kontakte os ved at ringe, e-maile eller udfylde formularen herunder og få et uforpligtende opkald.

Fugttekniker Klaus Henriksen

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål af nogen art, er du altid velkommen til at tage fat i os.